Heb je pijn?  Een ongemakkelijk gevoel in je lijf? Kun je je dagelijkse activiteiten nog  doen? Of schakelt de pijn je volledig uit en word je er soms helemaal gek van?
Of je nu ernstige of lichte pijn hebt, pijnbestrijding met acupunctuur is misschien de oplossing voor jou!

Direct effect

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van alle soorten pijn en ongemak. Hiervoor gebruik ik een zeer effectieve vorm van acupunctuur: de Tan Balance Method Acupuncture van dr. Richard Tan. Door het plaatsen van dunne steriele naaldjes op zorgvuldig gekozen plekken ervaar je meestal al direct een verlichting van de pijn. Belangrijk om te weten: ik zet nooit naaldjes op de pijnlijke plek zelf!

We doen het samen

Bij deze vorm van acupunctuur gaan we samen aan de slag. Jij helpt mij met het samenstellen van de juiste behandeling doordat ik je steeds vragen stel over de pijn of het ongemakkelijke gevoel. En zodra we een positief resultaat hebben kan jouw lichaam aan het werk gaan voor herstel. Je weet dus vaak al bij de eerste behandeling of de acupunctuur werkt.

Chronische en acute pijn

Pijn bestaat in vele gradaties. Soms is het een kleine last, soms bijna ondraaglijk. Pijn kan variëren van een licht onaangenaam gevoel tot een felle, stekende pijn. Acupunctuur kan bij heel veel soorten pijn verlichting geven of deze volledig oplossen. Of het nu om een acute klacht gaat of om chronische pijn. Deze vorm van pijnbestrijding is geschikt voor vrijwel alle pijnklachten.

Langdurige pijn

Pijn put je uit, het kost veel energie en daarom word je er vaak ook erg moe door. Soms houdt de pijn je wakker en krijg je onvoldoende slaap. Zo kun je in een negatieve spiraal belanden. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Dan gaan we samen aan de slag met het bestrijden van de pijn. Zodra de pijn vermindert houd je meer energie over voor genezing van de klacht.

Kortdurende pijn

Hoe eerder je een pijnklacht behandelt, hoe sneller deze kan worden opgelost. Bovendien vergroot je de kans dat je klacht niet verergert. Schroom dus niet om contact met mij op te nemen, bijvoorbeeld bij een beginnende schouderklacht, peesontsteking of bij pijn door een trauma. Dan kijken we samen hoe we de pijn snel kunnen verminderen of oplossen.

Ongemakken

Ook allerlei vervelende sensaties die we samen kunnen vatten als ongemak, of ongerief, kunnen verbeteren na behandeling met de Tan Balance Method Acupuncture. Je kunt denken aan kortademigheid, benauwdheid, een gevoel van spanning op de borst, opgeblazen gevoel, onrustige darmen, tintelingen, neuropathie, gevoelloosheid etcetera.

Vragen?

Heb je nog vragen? Twijfel je of pijnbestrijding door middel van acupunctuur wel geschikt is voor jouw specifieke pijnklacht of ongemak? Bel of mail me gerust vrijblijvend voor meer informatie.