Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor acupunctuur? 

Bel of app me op 06-12591457
of mail naar karin@zwaanacupunctuur.nl

Een behandeling aan huis is in bepaalde gevallen ook mogelijk.
Hiervoor reken ik een kleine extra vergoeding. 

Tarieven

Intake € 65,-    60 tot 90 minuten
Vervolgconsult € 55,-    45 tot 60 minuten

Afrekenen kan direct na het consult. Dit mag contant, via pin of met een bankoverschrijving na betaalverzoek.  
De factuur ontvang je vervolgens per e-mail. 

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak.

IJsselmeer Stavoren Zwaan AcupunctuurVergoeding zorgverzekering

De meeste zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur (gedeeltelijk) via hun aanvullende verzekeringen. Kijk hier voor de lijst van vergoedingen van de verschillende zorgverzekeringen.

Vragen?

Heb je vragen of twijfel je of acupunctuur iets is voor jouw specifieke klacht of situatie? Je kunt me vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie of overleg.

Bereikbaarheid & parkeren

Mijn praktijk is gevestigd op Noord 1, 8715 HR, in Stavoren. Dit is vlakbij de oude haven op ongeveer 200 meter lopen vanaf het treinstation. Bij het station stopt ook de Buurtbus en daar zijn tevens gratis parkeerplaatsen. Klik hier voor de route

Lidmaatschap Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Op de website van Zhong vind je een keur aan informatie over acupunctuur, over allerlei indicaties en over de Traditionele Chinese geneeskunde in het algemeen. Ik ben tevens verbonden aan koepelorganisatie KAB en SCAG

Klachtenafhandeling

Mocht je niet tevreden zijn of een klacht hebben over de behandeling dan kunnen we proberen er samen uit te komen in een gesprek. Lukt dit niet of is het te lastig voor je dan kun je contact opnemen met mijn beroepsvereniging Zhong voor de inschakeling van een (gratis) klachtenfunctionaris die je verder helpt met je klacht. Blijft er dan nog steeds onvrede dan kan je klacht worden voorgelegd aan een geschillencommissie. Alle informatie over hoe dit alles werkt staat ook in de Informatiefolder Afhandeling Klachten. 

Bescherming persoonlijke gegevens

Wanneer je bij mij onder behandeling komt leg ik een patiëntendossier aan waarin persoonlijke en medische gegevens worden opgeslagen en de voortgang van de behandelingen wordt bijgehouden. Dit doe ik in een dubbel beveiligd systeem en ik ben de enige persoon die hier toegang toe heeft. In de privacyverklaring lees je verder hoe ik met deze privacy gevoelige gegevens omga en wat jouw rechten zijn.