De meeste mensen herstellen goed na een Covid-19 besmetting maar soms gaat het anders en blijf je langdurig klachten houden. Moe, kortademig, concentratieproblemen, hartkloppingen, smaak- en geurverlies… Het lukt maar niet om op je oude niveau terug te komen. Acupunctuur kan vaak goed helpen bij deze long-Covid klachten. Na een eerste behandeling ervaren patiënten bijvoorbeeld al meer ruimte in de borstkas en hebben, ook meetbaar met een saturatie-meter, meer lucht en energie. Ook andere klachten kunnen sterk verbeteren.

langdurige long covid

Met een serie acupunctuurbehandelingen kun je je genezing na Corona aanzienlijk versnellen. Het verschilt per patiënt, afhankelijk van de klachten en conditie, hoe het proces wordt aangepakt en hoeveel consulten er nodig zijn.

Meestal werk ik met de Balance Acupuncture Method van dr. Tan bij dit soort klachten. Dankzij een bijscholing over deze methode bij post-Covid longaandoeningen ben ik extra goed toegerust om dit soort klachten effectief te behandelen. Bel, app of mail me vrijblijvend als je meer informatie wilt of voor een afspraak.