Stress, eczeem en astma

“Hoe rustgevend is het al om het IJsselmeer te zien bij aankomst bij de praktijk. Maar belangrijker is om iets te vertellen over de behandelingen. Aangezien ik al jaren bekend ben met acupunctuur kan ik, althans naar mijn idee, een goede vergelijking maken bij de soort behandeling en het effect. Voorheen ben ik jarenlang onder behandeling geweest bij een kundig arts in Nijmegen die acupunctuur als pijnbestrijding inzet. Door onze verhuizing naar Friesland hoopte ik een goede acupuncturist in de buurt te vinden.
Via iemand die ik weken krom van de pijn had zien lopen en opeens weer makkelijk liep, hoorde ik van de praktijk van Karin Zwaan. Afgelopen jaar, 2021, heb ik diverse behandelingen gehad die mij zeer goed geholpen hebben.
De methode die Karin toepast richt zich in het bijzonder op pijnbestrijding maar ook de behandeling van bijvoorbeeld longklachten (astma) bij mijn moeder gaf direct veel verlichting. Corona/mantelzorg heeft voor velen stress opgeleverd afgelopen jaren en ik ondervond meteen de positieve effecten na de behandeling. O.a. atopisch eczeem wat door de stress weer de kop opstak werd minder.
Ook neurologische klachten en uitval na ongevallen in het verleden wordt beter houdbaar door deze acupunctuur behandelingen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Karin ruim de tijd neemt voor een zeer zorgvuldig intakegesprek en de behandeling heel goed voorbereid.”